ПРОЕКТИРАНЕ, ИЗГРАЖДАНЕ И ДОСТАВКА НА ФОТОВОЛТАИЧНИ СИСТЕМИ

ПРОЕКТИРАНЕ, ИЗГРАЖДАНЕ И ДОСТАВКА НА ФОТОВОЛТАИЧНИ СИСТЕМИ

фотоволтаици, фотоволтаични системи, монтаж на фотоволтаични панели, соларни панели, соларни системи

Изграждаме слънчеви електроцентрали и системи за съхранение на енергия: големи и малки, за дома и бизнеса, мрежови, автономни и хибридни. Ние развиваме икономически ефективни покривни фотоволтаични системи подходящи за търговски, промишлени, селскостопански и жилищни сгради. Нашият екип от професионалисти може да проектира, достави и изгради икономически най-ефективната фотоволтаична система, която постига максимални резултати.

фотоволтаици, фотоволтаични системи

Фотоволтаичните системи са много надеждни и имат ниски разходи за поддръжка.

соларни системи

Инвестицията при изграждането на фотоволтаична централа е еднократна и не изисква разходи за суровина – слънцето работи за вас.

фотоволтаици, фотоволтаични системи,

Помагаме на хората значително да намалят или напълно да премахнат разходи за енергия, да направят живота по-комфортен, а бизнеса — по-ефективен.

соларни системи

Соларните системи могат да бъдат компактно инсталирани върху вече съществуващи сгради като това не отнема допълнително пространство. При конвенционалните електрически централи системите се изграждат върху стотици декари площ с много прилежащи постройки.

фотоволтаици, фотоволтаични системи

Бъдещето е в електричеството, а слънчевата електроенергия е по-евтина, достъпна и разпространена повече от всякога. Ние можем да ти помогнем да се включиш в тази технологична революция и да заредиш своя бизнес с неизчерпаема енергия от слънцето.

соларни системи

Една фотоволтаична система ще намали разходите за енергия и зависимостта ви от енергийната мрежа и в същото време предоставя покривна конструкция с висока производителност.

фотоволтаици, фотоволтаични системи

Правилно проектираната и изпълнена фотоволтаична система не само може да ви спести пари от разходите за енергия. Можете да спечелите от стимулиращите тарифи, ако отдавате своя излишък от електрическа енергия в местната електрическа мрежа.

соларни системи

Предизвикателство пред всички мениджъри с производствена база е намаляването на  разходите за обслужване. Тук  влизат и разходите за електроенергия, които оказват сериозно влияние на себестойността на произвежданата продукция. Чрез изграждането на фотоволтаична централа на покрива на сградата, вие ставате напълно независими към промяната на цената на тока, което води до по-ниска себестойност на продукцията.

фотоволтаици, фотоволтаични системи

КАК МОЖЕМ ДА ВИ ПОМОГНЕМ

монтаж на фотоволтаични панели

ТехНо – Стил – Инженеринг Груп предлага подкрепа през целия процес – разработване на проект, възможности за финансиране, възможности за евро-проект при действащите програми, доставка и монтаж, гаранционно обслужване.

фотоволтаици, фотоволтаични системи, монтаж на фотоволтаични панели, соларни панели, соларни системи

ФОТОВОЛТАИЧНИ СИСТЕМИ – ПРОЕКТИРАНЕ И ИЗГРАЖДАНЕ

КОНТАКТИ

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Телефон:

0888 603 703
0887 209 318

Имейл:

techno-style-engineering@abv.bg

Адрес:

ул. Боряна 24а
София 1618

Политика за поверителност


    Call Now Button